понеделник, 25 август 2014 г.

ШНИЦЕЛ"НА МОМАТА МЕЧТАТА"









Продукти за 5 порции:
5 Шницела
10 парчета бекон
10 парченца кашкавал с дебелина и размер по желание



 


За панировката:
брашно
галета
яйца


Приготвяне:

Шницелите се измиват, подсушават и начукват, осоляват се.

При мен са по два, защото са много малки, ако парчетата месо са по-големи и едно е достатъчно.

Слага се пръчка кашкавал, завита с бекон и се завива стегнато руло като краищата се подпъхват, за да не изтече кашкавала.
Рулцата се панират по стандартния начин, но натискам, за да са стегнати и пържа на слаб огън.
 Краищата се подпъхват.




 








3 коментара:

  1. Шницелите са трепач, Ваня!
    Бих им сложила и маринована краставичка вътре..
    Благодаря за идеята!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да може,чудесна идея.Ще стане още по-вкусно с кисели краставички.

      Изтриване
  2. Някаква вариация на кордон бльо. Изглежда чудесно.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...