вторник, 19 август 2014 г.

БИСКВИТЕНА ТОРТА!




За форма с диаметър 24см!

За блата:


400 гр.бисквити
100 гр.леко разтопено масло

За крема:

220 гр.извара или не солено крема сирене
115 гр.кисело мляко
135 гр.захар
500 гр.маскарпоне
120 гр.разбита течна сладкарска сметанa

Приготвяне:
Натрошават се на дребно 400 гр.бисквити и се смесват с разтопеното масло.
С миксер се разбива изварата /крема сирене/ със захарта.
Добавя се маскарпонето и предварително разбитата  сметана! 
Дъното на форма за торта /диам. 24см./ се посипва леко със захар и се реди ред от бисквитите с масло, ред крем. Продължаваме така, докато се получат три реда с бисквити и два слоя с крем.

Оставя се в хладилник да се стегне!
 
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В МОЯТА КУЛИНАРНА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1530602867179831/?notif_t=group_activity










Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...