неделя, 31 август 2014 г.

БАНИЧКИ



Продукти:

1 пакет кори
масло
250 гр извара или крема сирене
1 яйце

за намазване:
1яйце
2 с.л. олио
2 с.л. прясно мляко


Приготвяне:


Взема се една кора и се отделя за запушване на пуричките.
Всяка кора се намазва с разтопено масло, прегъва се от ляво и от дясно. Пак се намазва с масло и се навива на пръчка. 
Пръчката се изважда и получената кухина се пълни със сместа от крема сиренето с яйце.
Сместа съм изсипала в шприц за улеснени.
Запушват се двете страни с малко парче от отделената кора. Всяка пуричка се намазва със сместа от яйце, олио и мляко. 
Пече се на 180градуса.









































 

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...