неделя, 31 август 2014 г.

ПРАСКОВКИ



продукти за тестото:

700гр.брашно
4 яйца
250мл.олио
100мл.прясно мляко
1 бакпулвер
1 ванилия
200гр.пудра захар

продукти за пълнеж:

трохите от издълбаване
200гр.орехи
2с.л.мед
1с.л.какао
100гр.захар
1 ванилия
50гр.разтопено масло
200мл.топло прясно мляко

декорация:

300мл.прясно мляко
хранителни бой
захар


приготвяне:

Смесете всички продукти за тестото без брашно.


Разбийте ги с миксер и постепенно добавете брашно.


Правете топчета колкото орех/32 гр/и ги редете на обложена тава с хартия и напръскана с малко вода.



Печете на 130 градуса около 15 мин.


Оставете ги да изстинат и ги издълбайте с помощта на малка лъжичка.


Смесете всички продукти за крема без млякото.Разбийте ги с миксер и постепенно добавете топлото прясно мляко.
Напълнете с крем издълбаната част на прасковките и ги слепете две по две.


Разделете прясното мляко на по 150гр..Сложете по-малко хранителна боя/жълта и червена/.


Топете прасковките първо целите в жълтата боя,а после до половина в червената боя.Всяка прасковка топете от всички страни  в захар.










Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...