четвъртък, 30 октомври 2014 г.

НЕГЪР С БАНАНИ





продукти:

700мл.прясно мляко
4 пудинга ванилия
10с.л.захар
250гр.масло
200гл.смлени бисквити
200гр.кокосови стърготини
200гр.смлени орехи
100гр.шоколад
4-5 банана

още:

200гр.шоколад за глазура

приготвяне:

Сварете пудинга със захарта по-стандартния начин.В топлия пудинг добавете настърган шоколад.Разбъркайте за да се разтопи шоколада.Оставете пудинга да се охлади.
В охладения пудинг добавете масло на стайна температура,кокосовите стърготини,орехи и бисквити.
На поднос сложете половината от сместа и оформете кора 15-30см.Наредете бананите по-дължина,и покрийте с останалата смес,като оформяте леко заоблено за да получи форма на руло.Разтопете шоколад на водна баня и прилейте в/у рулото.Декорация по-желание.











1 коментар:

  1. ще го пробвам изглежда ми интересно и вкусно

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...