сряда, 21 януари 2015 г.

ПЪЛНЕНИ МИДИЧКИ





ПРОДУКТИ ЗА ТЕСТОТО:

250 ГР.КРЕМА СИРЕНЕ/НАТУРАЛНО/
1 ЯЙЦЕ
ЩИПКА СОЛ
60 ГР.МЕКО МАСЛО
И БРАШНО ЗА МЕКО ТЕСТО

ПРОДУКТИ ЗА ПЛЪНКА:

КОНФИТЮР ОТ ЯГОДИ
НУТЕЛА

ЗА ВАРЕНЕ:

2 Л.ВОДА
ЩИПКА СОЛ

ЗА ОВАЛВАНЕ:

100 ГР.ОРЕХИ
30 ГР.ПУДРА ЗАХАР
30 ГР.МАСЛО

ПРИГОТВЯНЕ:

ЗАМЕСЕТЕ МЕКО ТЕСТО.
ВЕДНАГА ГО РАЗТОЧЕТЕ НА 5 ММ..ВАДЕТЕ КРЪГОВЕ С ЧАША 10-12 СМ.
В СРЕДАТА НА ВСЕКИ КРЪГ СЛОЖЕТЕ ПО 1 Ч.Л.КОНФИТЮР.
СЪЕДИНЕТЕ КРАИЩАТА,КАТО ДОБРЕ ГИ СЛЕПВАТЕ ДА НЕ СЕ РАЗТВОРИ ПРИ ВАРЕНЕ.
СЛОЖЕТЕ 2 Л.ВОДА В СЪД НА КОТЛОНА.
ПУСНЕТЕ ВСИЧКИ МИДИЧКИ ВЪТРЕ И ГИ ВАРЕТЕ 10 МИН.
ВАДЕТЕ ГИ С РЕШЕТЪЧНА ЛЪЖИЦА.
В/У ТЯХ СЛОЖЕТЕ ПАРЧЕНЦА МАСЛО И ГИ ОБЪРКАЙТЕ.
ТОПЕТЕ ВСЯКА МИДИЧКА В СМЕС ОТ ПУДРА ЗАХАР И СМЛЕНИ ОРЕХИ.

В ОРИГИНАЛНАТА РЕЦЕПТА Е ДАДЕНО 120 ГР.БРАШНО ЗА ТЕСТОТО,НО НА МЕН МИ СЕ ПОЛУЧИ ГЪСТА КАША.ДОБАВИХ ОЩЕ МОЖЕ БИ 200 ГР.НА ОКО,НЕ СЪОБРАЗИХ ДА ИЗМЕРЯ.ДОБАВЯЙТЕ БРАШНО ЗА МЕКО ТЕСТО!
https://translate.google.bg/translate?hl=en&sl=de&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwww.gutekueche.at%2Frezepte%2F6533%2Fkirschensticks.html&anno=2&sandbox=1

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1556894531217331/?notif_t=group_comment




















1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...