събота, 31 януари 2015 г.

РУЛО С МАСКАРПОНЕ И ПОРТОКАЛ












ПРОДУКТИ ЗА ПАНДИШПАНА:

4 ЯЙЦА
100 ГР.ЗАХАР
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР
КОРАТА НА 1/2 ЛИМОН
100 ГР.БРАШНО
1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР

ПРОДУКТИ ЗА КРЕМА:

500 ГР.МАСКАРПОНЕ
250 ГР.КРЕМА СИРЕНЕ/НАТУРАЛНО/
4 С.Л.ПУДРА ЗАХАР
2 ПОРТОКАЛА

ПРИГОТВЯНЕ НА ПАНДИШПАНА:

РАЗБИЙТЕ 4 ЯЙЦА СЪС 100 ГР.ЗАХАР НА ПУХКАВ КРЕМ.ДОБАВЕТЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР,КОРАТА НА ПОЛОВИН ЛИМОН И СМЕСЕНОТО БРАШНО С БАКПУЛВЕР.
ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В ТАВАТА НА ФУРНАТА С ХАРТИЯ.
ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА ОКОЛО 12 МИН.


ПРИГОТВЯНЕ НА КРЕМА:

РАЗБИЙТЕ МАСКАРПОНЕ С ПУДРА ЗАХАР.ДОБАВЕТЕ И КРЕМА СИРЕНЕТО.
КЪМ ПОЛУЧЕНИЯ КРЕМ ДОБАВЕТЕ И СИТНО НAРЯЗАНИ ПОРТОКАЛИ.РАЗБЪРКАЙТЕ С ШПАКЛА.
ГОТОВИЯ КРЕМ СЕ НАНАСЯ В/У БЛАТА И СЕ НАВИВА НА РУЛО.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1560732000833584/?notif_t=group_comment







Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...