вторник, 17 март 2015 г.

БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ И МОРКОВИ В СМЕТАНОВ СОС




ПРОДУКТИ:

400 ГР.БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ
300 ГР.МОРКОВИ
1 ЗЕЛЕНЧУКОВ БУЛЬОН
250 МЛ.СМЕТАНА ЗА ГОТВЕНЕ
3 БР .ТОПЕНО НАТУРАЛНО СИРЕНЕ

ОЩЕ:

ПОДПРАВКИ
1/2 С.Л.МАСЛО

ПРИГОТВЯНЕ:

В СЪД НА КОТЛОНА СЛОЖЕТЕ 1 Л.ВОДА ДА ЗАВРИ.ДОБАВЕТЕ 1 БУЛЬОН,БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ И МОРКОВИ.ВАРЕТЕ 10-13 МИН.
СВАРЕНИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЗЦЕДЕТЕ ОТ БУЛЬОНА.
В ТИГАН НА КОТЛОНА СЛАГАМЕ МАЛКО МАСЛО.ДОБАВЕТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ И ЗАПЪРЖЕТЕ ЛЕКО.ДОБАВЕТЕ СМЕТАНА.ОСТАВЕТЕ ДА ПОВРИ 2 МИН.ДОБАВЕТЕ И ТОПЕНО СИРЕНЕ.КАТО СЕ СГЪСТИ СОСА МАХНЕТЕ ОТ КОТЛОНА.ДОБАВЕТЕ ПОДПРАВКИ ПО-ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ,НО ВНИМАВАЙТЕ СЪС СОЛТА,ЗАЩОТО БУЛЬОНА И ТОПЕНОТО СИРЕНЕ СА СОЛЕНИ!
МОЖЕ ДА СЕРВИРАТЕ КАТО ГАРНИТУРА,А НИЕ СИ ГО ХАПНАХМЕ КАТО ОСНОВНО ЯДЕНЕ С ТОПЛО АРОМАТНО ХЛЕБЧЕ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1579979322242185/?notif_t=group_activity

























Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...