четвъртък, 23 април 2015 г.

ПАНИРАНИ ТИКВИЧКИ С ПАРМЕЗАН





ПРОДУКТИ:

2 БР.СРЕДНИ ТИКВИЧКИ
3 ЯЙЦА
2 С.Л.ВОДА
100 ГР.БРАШНО
50 ГР.ГАЛЕТА
100 ГР.НАСТЪРГАН ПАРМЕЗАН

ОЩЕ:

СОЛ
ОЛИО

ПРИГОТВЯНЕ:

ИЗМИТИТЕ И ПОДСУШЕНИ ТИКВИЧКИ НАРЕЖЕТЕ НА ЖЕЛАНАТА ОТ ВАС ФОРМА И ГИ ПОСОЛЕТЕ НА ВКУС.
В СЪД РАЗБИЙТЕ ЯЙЦА С 2 С.Л.ВОДА.В ДРУГ СЪД СЛОЖЕТЕ БРАШНО.В ТРЕТИ СЪД СМЕСЕТЕ ГАЛЕТА С ПАРМЕЗАН.
ВСЯКА ТИКВИЧКА ПЪРВО ОВАЛВАТЕ В БРАШНО.СЛЕД ТОВА В ЯЙЦЕ И НАКРАЯ В СМЕСЕНИТЕ ГАЛЕТА С ПАРМЕЗАН.
ПЪРЖЕТЕ НА СРЕДНА ТЕМПЕРАТУРА В ПОВЕЧЕ ОЛИО.
СЕРВИРАЙТЕ С МЛЕЧЕН СОС С ЧЕСЪН.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/


















http://www.cookingchanneltv.com/recipes/fried-zucchini.html

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...