петък, 22 май 2015 г.

БИСКВИТЕНА ТОРТА С КОКОС



ПРОДУКТИ:

620 ГР.ПРЯСНО МЛЯКО
3 ЖЪЛТЪКА
200 ГР.ЗАХАР
50 ГР.БРАШНО
50 ГР.НАТУРАЛНО НИШЕСТЕ
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР
200 ГР.МАСЛО
250 МЛ.ЯЙЧЕН ЛИКЬОР
250 ГР.КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ

60 БР.ШОКОЛАДОВИ БИСКВИТИ /ОТ ТУРСКИТЕ/

ПРИГОТВЯНЕ:

СЛОЖЕТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ПРЯСНОТО МЛЯКО СЪС ЗАХАРТА ДА ЗАВРИ.В ОСТАНАЛОТО ПРЯСНО МЛЯКО ДОБАВЕТЕ ЖЪЛТЪЦИ,БРАШНО,ВАНИЛОВА ЗАХАР И НИШЕСТЕ.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ ВЪВ ВРЯЩОТО МЛЯКО И БЪРКАЙТЕ ДОКАТО СЕ СГЪСТИ.ОСТАВЕТЕ КРЕМА ДА ИЗСТИНЕ.КЪМ НЕГО ДОБАВЕТЕ МЕКО МАСЛО И РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР.КЪМ ПОЛУЧЕНИЯ КРЕМ СЕ ДОБАВЯ  ЯЙЧЕН ЛИКЬОР И КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ.
НА ПОДНОС СЕ РЕДЯТ БИСКВИТИ 4*4.В/У  ТЯХ СЕ СЛАГА КРЕМ И ТАКА ДО ИЗЧЕРПАНЕ НА БИСКВИТИТЕ.ЗАВЪРШЕТЕ С КРЕМ.В/У КРЕМА СЕ НАСТЪРГВА ОБИЛНО МЛЕЧЕН ШОКОЛАД.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/















11 коментара:

  1. Бисквитите напояват ли се или крема е достатъчен

    ОтговорИзтриване
  2. Много вкусно изглежда и красиво! :-) :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Ваня,може ли да се замени яйчения ликьор с нещо друго?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Предполагам,че може да се замени с друг вкус ликьор.Аз лично не съм пробвала.

      Изтриване
  4. Благодаря!Ще сложа този ликьор,намерих рецепта как се приготвя!

    ОтговорИзтриване
  5. навсякъде по магазините ли има яйчен ликьор, и в какво е, какво представлява ..какво друго може да сложим ако не този ликьор, защото в малките градове може и да го нямаме това нещо :)):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз слагам Бейлис и вкуса е уникален!

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...