събота, 23 май 2015 г.

БУХТИЧКИ С ЯГОДИ






ПРОДУКТИ:

250 ГР.ЯГОДИ


120 ГР.БРАШНО
1 С.Л.ПУДРА ЗАХАР
100 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР
1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
1 ЯЙЦЕ
1 С.Л.РАКИЯ
2 С.Л.ЗАХАР
1 С.Л.ОЛИО
щипка сол

ОЩЕ:

ПУДРА ЗАХАР ЗА ПОСИПВАНЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

ИЗМИЙТЕ И ИЗЦЕДЕТЕ ЯГОДИТЕ.ИЗРЕЖЕТЕ ЗЕЛЕНАТА ЧАСТ.ПОСИПЕТЕ ГИ С 1 С.Л.ЗАХАР И ГИ ОСТАВЕТЕ ДОКАТО НАПРАВИТЕ ТЕСТОТО.
В СЪД РАЗБИЙТЕ ЯЙЦЕ,ВАНИЛОВА ЗАХАР,ОЛИО,ПРЯСНО МЛЯКО,РАКИЯ.ДОБАВЕТЕ СМЕСЕНО БРАШНО С ЩИПКА СОЛ,2 С.Л.ПУДРА ЗАХАР И 1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР.РАЗБЪРКАЙТЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ГЪСТА КАША И ДОБАВЕТЕ ЯГОДИТЕ КАТО ЛЕКО ГИ ЦЕДИТЕ АКО СА ПУСНАЛИ СОК.
РАЗБЪРКАЙТЕ НЕЖНО ДА СЕ НАТОПЯТ ЯГОДИТЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ В ТЕСТОТО.
БОДВАТЕ ЯГОДКИТЕ С НОЖА /ЕДНА ПО ЕДНА/И ГИ ПУСКАТЕ ВЪВ ВРЯЩО ОЛИО.ПЪРЖЕТЕ ДО ЗЛАТИСТО.ВАДЕТЕ ГИ В//У КУХНЕНСКА ХАРТИЯ.ТОПЛИ ГИ ПОСИПВАТЕ С ПУДРА ЗАХАР.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1606300639610053/?notif_t=group_comment










Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...