вторник, 26 май 2015 г.

БЪРЗИ БУХТИЧКИ



ПРОДУКТИ:

2 ЯЙЦА
175 ГР.КРЕМА СИРЕНЕ НАТУРАЛНО /ФИЛАДЕЛФИЯ/
30 МЛ.ОЛИО
1 ВАНИЛОВА ЗАХАР
КОРАТА НА ЕДИН ЛИМОН
1 БАКПУЛВЕР
380 ГР.БРАШНО
70 ГР.ЗАХАР

ОЩЕ:

100 ГР.ЗАХАР
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР

ПРИГОТВЯНЕ:

РАЗБИВАТЕ С МИКСЕР ЯЙЦА,ЗАХАР И ВАНИЛОВА ЗАХАР ДО РАЗТОПЯВАНЕ НА ЗАХАРТА.ДОБАВЯТЕ КРЕМА СИРЕНЕ,ОЛИО,НАСТЪРГАНА КОРА НА ЕДИН ЛИМОН.ПОСТЕПЕННО ДОБАВЕТЕ И СМЕСЕНО БРАШНО С БАКПУЛВЕР.ЗАМЕСВАТЕ МНОГО МЕКО,ЛЕПЯЩО ТЕСТО.ВЕДНАГА ГО РАЗТОЧВАТЕ НА КРЪГЛА КОРА 1 СМ.,КАТО ПОРЪСВАТЕ В/У ПЛОТА И В/У ТЕСТОТО С ПОВЕЧЕ БРАШНО.РЕЖИТЕ ЖЕЛАНИТЕ ОТ ВАС ФОРМИ И ПЪРЖИТЕ В ОЛИО НА СРЕДНА ТЕМПЕРАТУРА.ВАДИТЕ БУХТИЧКИТЕ НА КУХНЕНСКА САЛФЕТКА И ОЩЕ ТОПЛИ ГИ ОВАЛВАТЕ В ЗАХАР СМЕСЕНА С ВАНИЛОВА ЗАХАР.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1607282912845159/?notif_t=group_comment











1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...