понеделник, 1 юни 2015 г.

СЛАДКИШ С ЧЕРЕШИ




ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА:

4 ЯЙЦА
150 ГР.ЗАХАР
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР
КОРАТА НА ЕДИН ЛИМОН
200 ГР.МЕКО МАСЛО
300 ГР.БРАШНО
1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР /ИЛИ 7 ГР./

ПРОДУКТИ ЗА КРЕМА:

250 ГР.ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА
2 ЯЙЦА
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР
50 ГР.ЗАХАР
1 С.Л.НИШЕСТЕ /С ВРЪХ/

ОЩЕ:

600 ГР.ЧЕРЕШИ

ПРИГОТВЯНЕ:

ИЗМИЙТЕ И ПОЧИСТЕТЕ ЧЕРЕШИТЕ ОТ КОСТИЛКАТА,КАТО ГИ РАЗРЯЗВАТЕ НА ДВЕ.
ВКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА НА 200 ГРАДУСА.
В СЪД ДОБАВЕТЕ ЯЙЦА,ЗАХАР,ВАНИЛОВА ЗАХАР,КОРАТА НА ЛИМОН И РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР ДО ПОБЕЛЯВАНЕ.ДОБАВЕТЕ МЕКО МАСЛО И ПРЕСЯТО БРАШНО СМЕСЕНО С БАКПУЛВЕР.ГОТОВАТА СМЕС СИПЕТЕ В СЪД 23-32 СМ.НАМАЗАН С ОЛИО И ПОСИПАН С БРАШНО.ПЕЧЕТЕ ЗА ОКОЛО 10 МИН.
ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ В ДРУГ СЪД СМЕСЕТЕ ЯЙЦА,ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА,ВАНИЛОВА ЗАХАР,ЗАХАР И НИШЕСТЕ.РАЗБЪРКАЙТЕ.
ИЗВАДЕТЕ СЛАДКИША ОТ ФУРНАТА И В/У НЕГО НАРЕДЕТЕ ЧЕРЕШИТЕ.ЗАЛЕЙТЕ С ПРИГОТВЕНИЯ КРЕМ И ВЪРНЕТЕ ВЪВ ФУРНАТА.ПЕЧЕТЕ ОЩЕ 20-25 МИН.ОСТАВЕТЕ СЛАДКИША ДА ИЗСТИНЕ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРАНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1609480132625437/?notif_t=group_comment
















Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...