понеделник, 1 юни 2015 г.

ПАНИРАНО ПИЛЕШКО МЕСО СЪС СУСАМ

+




ПРОДУКТИ:

500 ГР.ПИЛЕШКО БЯЛО МЕСО
4 С.Л.СОЕВ СОС
СОКА НА ПОЛОВИН ЛИМОН
ПОДПРАВКА ЗА ПИЛЕШКО ИЛИ ВЕГЕТА

ЗА ПАНИРАНЕ:

1 ЯЙЦЕ
50 ГР.БРАШНО
50 ГР.ГАЛЕТА
100 ГР.СУСАМ

ОЩЕ:

ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

НАРЕЖЕТЕ ПИЛЕШКО БЯЛО МЕСО НА ТЪНКИ ДЪЛГИ ЛЕНТИ.ОВКУСЕТЕ ГИ СЪС СОЕВ СОС,ЛИМОНОВ СОК И ВЕГЕТА.ОСТАВЕТЕ ГО ЗА 30 МИН.В ХЛАДИЛНИК.
ВСЯКО ПАРЧЕ ПИЛЕШКО ТОПЕТЕ ПЪРВО  ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ В БРАШНО.СЛЕД ТОВА В РАЗБИТО ЯЙЦЕ С МАЛКО СОЛ И НАКРАЯ В СМЕСЕНИ ГАЛЕТА СЪС СУСАМ.ПЪРЖЕТЕ НА СЛАБ ОГЪН.ВАДЕТЕ ПАНИРАНОТО ПИЛЕШКО МЕСО В/У КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/








Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...