сряда, 10 юни 2015 г.

Шоколадово руло




продукти:

60 ГР.ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
50 ГР.МЕКО МАСЛО
150 ГР.КАФЯВА ЗАХАР
2 ЯЙЦА
1 С.Л.ЛИКЬОР
2 С.Л.ПРЯСНО МЛЯКО
150 ГР.БРАШНО
1 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР

ЗА КРЕМА:

250 МЛ.ПОДСЛАДЕНА СМЕТАНА
125 ГР.БЯЛ ШОКОЛАД
1 ВАНИЛОВА ЗАХАР

ПРИГОТВЯНЕ НА БЛАТА:

РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР МЕКО МАСЛО И ЗАХАР.ДОБАВЕТЕ ЯЙЦА,РАЗТОПЕН ШОКОЛАД,ЛИКЬОР,ПРЯСНО МЛЯКО И СМЕСЕНО БРАШНО С БАКПУЛВЕР.СЛЕД ВСЯКО ДОБАВЯНЕ НА ПРОДУКТ РАЗБЪРКАЙТЕ.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В ТАВА 36-25 СМ.,С ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ.ПЕЧЕТЕ 15 МИН.НА 180 ГРАДУСА.ГОТОВИЯ БЛАТ УВИЙТЕ ВЪВ ВЛАЖНА КЪРПА И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.

ПРИГОТВЯНЕ НА КРЕМА:

РАЗБИЙТЕ ПОДСЛАДЕНА СМЕТАНА С ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР,НО НЕ ТОЛКОВА ГЪСТО.ДОБАВЕТЕ НАСТЪРГАН БЯЛ ШОКОЛАД НА ЕДРО И РАЗБЪРКАЙТЕ.

ОХЛАДЕНИЯ БЛАТ НАМАЖЕТЕ С КРЕМА,КАТО ОСТАВЯТЕ ПО 1 СМ.ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ БЕЗ КРЕМ.ЗАВИЙТЕ НА РУЛО И ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ДА СТЕГНЕ.

ДЕКОРАЦИЯ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/requests/?notif_t=group_r2j

















Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...