четвъртък, 4 юни 2015 г.

Тирамису без яйца






ПРОДУКТИ:

40 БР.БИШКОТИ
500 МЛ.ТЕЧНА ПОДСЛАДЕНА СМЕТАНА
360 ГР.КОНДЕНЗИРАНО МЛЯКО
500 ГР.МАСКАРПОНЕ

300 МЛ.ТУРСКО КАФЕ
2 С.Л.РОМ

КАКАО ЗА ПОСИПВАНЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

РАЗБИЙТЕ ХУБАВО СЛАДКАРСКА СМЕТАНА.В ДРУГ СЪД РАЗБИВАТЕ МАСКАРПОНЕ С КОНДЕНЗИРАНО МЛЯКО.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СЪЕДИНЕТЕ С РАЗБИТА СМЕТАНА.
В СЪД 28-18 СМ.НАРЕДЕТЕ ЕДИН РЕД С БИШКОТИ,КАТО ВСЯКА БИШКОТА ТОПИТЕ В СВАРЕНО КАФЕ С РОМ.СИПВАТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ КРЕМА.НАРЕЖДАТЕ И ВТОРИ РЕД С БИШКОТИ.СИПВАТЕ ОСТАНАЛИЯ КРЕМ.ПОРЪСВАТЕ ОБИЛНО С КАКАО /ПРЕЗ ЦЕДКА/.ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ДА СЕ СТЕГНЕ НАЙ -ДОБРЕ ПРЕЗ НОЩА.

В ДЕСЕРТА НЯМА ЗАХАР.СЛАДКАРСКАТА СМЕТАНА И КОНДЕНЗИРАНОТО МЛЯКО СА ДОСТАТЪЧНО СЛАДКИ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1610496089190508/?notif_t=group_comment








Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...