вторник, 9 юни 2015 г.

СЛАДОЛЕДЕНА ТОРТА С ЦЕЛУВКИ И КРОКАН





ПРОДУКТИ:

1.200 Л.ПОДСЛАДЕНА СЛАДКАРСКА СМЕТАНА
200 ГР.ЦЕЛУВКИ
300 ГР.МЛЕЧЕН ШОКОЛАД
300 ГР.КРОКАНТ

ПРИГОТВЯНЕ НА ЦЕЛУВКИ МОЖЕ И КУПЕНИ:

http://svanya.blogspot.co.at/2014/11/blog-post_16.html

ПРИГОТВЯНЕ НА КРОКАНТ СЪС СТАФИДИ ИЛИ ОРЕХИ,ЛЕШНИЦИ:

КАРАМЕЛИЗИРАЙТЕ 200 ГР.ЗАХАР.МАХНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И ВЕДНАГА В НЕЯ ДОБАВЕТЕ 100 ГР.СТАФИДИ,СИТНО НАРЯЗАНИ ОРЕХИ ИЛИ ЛЕШНИЦИ.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС ИЗСИПЕТЕ В/У ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ НАМАЗАНА С ОЛИО.ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.СЛОЖЕТЕ  В КЕСИЯ И НАТРОШЕТЕ С ЧУКЧЕТО ЗА ПЪРЖОЛИ.

ПРИГОТВЯНЕ НА ТОРТАТА:

РАЗБИЙТЕ СМЕТАНАТА,НО НЕ СЪВСЕМ.КЪМ НЕЯ ДОБАВЕТЕ НАТРОШЕНИ ЦЕЛУВКИ,НАСТЪРГАН ШОКОЛАД,НАТРОШЕН КРОКАНТ.РАЗБЪРКАЙТЕ И ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА 26 СМ.АКО ФОРМАТА ТЕЧЕ ОБЛОЖЕТЕ СЪС СТРЕЧ ФОЛИО.ОСТАВЕТЕ ВЪВ ФРИЗЕРА ДА СЕ СТЕГНЕ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/





















Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...