петък, 11 септември 2015 г.

КАРТОФИ НА ФУРНА




ПРОДУКТИ:

1,5 КГ.КАРТОФИ
100 ГР.МАСЛО
СОЛ
ВЕГЕТА
КЪРИ
ЧЕР ПИПЕР
ЧЕСЪН НА ПРАХ

ПРИГОТВЯНЕ:

СЛОЖЕТЕ ГОЛЯМА ТЕНДЖЕРА С ВОДА НА КОТЛОНА ДА ЗАВРИ.
ОБЕЛЕТЕ,ИЗМИЙТЕ И НАРЕЖЕТЕ КАРТОФИ НА 4 ИЛИ 8 В ЗАВИСИМОСТ ОТ ГОЛИМИНАТА НА КАРТОФА.СИПЕТЕ КАРТОФИТЕ ВЪВ ВРЯЩАТА ВОДА,КАТО ПРЕДИ ТОВА СТЕ ДОБАВИЛИ ВЪВ ВОДАТА СОЛ.БЛАНШИРАМЕ КАРТОФИТЕ ЗА 5 МИН.ИЗСИПЕТЕ В ГЕВГИР ДА СЕ ИЗЦЕДЯТ И ГИ ПРЕХВЪРЛЕТЕ В СЪД В КОЙТО ЩЕ ДОБАВИТЕ МАСЛО НА КУБЧЕТА И ПОДПРАВКИ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ.ОБЪРКАЙТЕ КАРТОФИТЕ ДА СЕ ОВКУСЯТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.СИПЕТЕ ГИ В ТАВАТА НА ФУРНАТА ПОКРИТА С ХАРТИЯ.ПЕЧЕТЕ В ЗАГРЯНА ФУРНА НА 210 ГРАДУСА ДО ХРУПКАВА КОРИЧКА.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
















3 коментара:

  1. Чудесно предложение, Ванче!

    ОтговорИзтриване
  2. Moga li da gi blan6iram ot ve4erta i da gi izpeka na drugiqt den ???

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятни станаха! Днес ги правя за втори път! Благодаря за рецептата !

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...