вторник, 15 септември 2015 г.

СЛАДКИШ С КРЕМ ВАНИЛИЯ





ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА:

4 ЯЙЦА
15 С.Л.ЗАХАР
15 С.Л.ОЛИО /120 МЛ./
15 С.Л.ПРЯСНО МЛЯКО /100 МЛ./
15 С.Л.БРАШНО /250 ГР./
1 БАКПУЛВЕР /15 ГР.ПАКЕТЧЕ/
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР /ВСЯКО 8 ГР./

ЗА КРЕМ ВАНИЛИЯ:

700 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
2 ПАКЕТЧЕТА ПУДИНГ ВАНИЛИЯ /ВСЯКО 37 ГР./
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР /8 ГР./
6 С.Л.ЗАХАР /ИЛИ НА ВКУС/

ОЩЕ:

ЗАХАР ЗА ПОРЪСВАНЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

ВКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА НА 200 ГРАДУСА.
РАЗБИЙТЕ ЯЙЦА СЪС ЗАХАР И ВАНИЛОВА ЗАХАР ДО ПОБЕЛЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ПУХКАВ КРЕМ.ДОБАВЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО,ОЛИО,КАТО СЛЕД ВСЯКО ДОБАВЯНЕ РАЗБЪРКВАТЕ.ПОСТЕПЕННО И ПО-МАЛКО ДОБАВЕТЕ И БРАШНОТО СМЕСЕНО С БАКПУЛВЕР.ПОЛОВИНАТА СМЕС СИПВАТЕ В СЪД 28-18 СМ.НАМАЗАН С ОЛИО.ПЕЧЕТЕ 7-8 МИНУТИ ИЛИ ДОКАТО БЛАТА ХВАНЕ КОРИЧКА.ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДОКАТО СЕ ПЕЧЕ БЛАТА СВАРЕТЕ ПУДИНГ ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН.
ИЗВАДЕТЕ ЛЕКО ИЗПЕЧЕНИЯ БЛАТ ОТ ФУРНАТА СИПЕТЕ ВРЯЩИЯ КРЕМ В/У НЕГО.ЛЕКО ГО РАЗМАЖЕТЕ ПО БЛАТА И В/У НЕГО СИПЕТЕ ОСТАНАЛАТА СМЕС ЗА БЛАТ.ВЪРНЕТЕ ВЪВ ФУРНАТА И НАМАЛЕТЕ ФУРНАТА НА 180 ГРАДУСА.ПЕЧЕТЕ ДО ГОТОВНОСТ.ИЗВАДЕТЕ СЛАДКИША И ВЕДНАГА ГО ПОРЪСЕТЕ СЪС ЗАХАР.ОСТАВЕТЕ ДА СЕ ОХЛАДИ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/












1 коментар:

  1. Направихме го с дъщеря ми.
    Много вкусен и пухкав.
    Благодарим за рецептата

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...