четвъртък, 3 септември 2015 г.

ПУКАНИ ЧУШЛЕТА































ПРОДУКТИ:

4-5 КГ.ЛЮТИ ЧУШЛЕТА
750 ГР.ЗАХАР
250 ГР.СОЛ /ИЛИ НА ВКУС/
100 МЛ.ОЛИО
МНОГО МАГДАНОЗ
1,900 Л.ВИНЕН ОЦЕТ
3,800 Л.ВОДА
3-4 ГЛАВИ ЧЕСЪН

ОЩЕ:

БУРКАНИ

ПРИГОТВЯНЕ:

НАПРАВЕТЕ МАРИНАТА ОТ СОЛ,ЗАХАР,ОЦЕТ,СИТНО НАРЯЗАН МАГДАНОЗ,СИТНО НАРЯЗАН ЧЕСЪН,ВОДА.РАЗБЪРКАЙТЕ И ТОГАВА ДОБАВЕТЕ ОЛИО.КЪМ ПОЛУЧЕНАТА МАРИНАТА ДОБАВЕТЕ ТОКУ-ЩО ПУКАНИ ЧУШЛЕТА.АЗ ГИ ПУКАМ НА ГРИЛ ТИГАНА.СТАВА БЪРЗО И МНОГО ЛЕСНО.ОЩЕ ТОПЛИ РЕДИТЕ В БУРКАНИ И ЗАЛИВАТЕ С МАРИНАТАТА.ЗАТВОРЕНИТЕ БУРКАНИ ОВИЙТЕ В ОДЕЯЛО И ГИ ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНАТ ТАКА.СЪХРАНЯВАЙТЕ НА ТЪМНО И ХЛАДНО МЯСТО.

Или просто хапвайте веднага.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/









Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...