понеделник, 21 септември 2015 г.

ПАНИРАН КАШКАВАЛ































ПРОДУКТИ:

КАШКАВАЛ /С ТАЗИ ДОЗА СЕ ПАНИРА ОКОЛО 300 ГР.КАШКАВАЛ/

100 ГР.КИСЕЛО МЛЯКО
1/2 Ч.Л.СОДА БИКАРБОНАТ
1 ЯЙЦЕ
60-70 ГР.БРАШНО ЗА ЛЕКО ГЪСТА КАША

ОЩЕ:

ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

ШУПНЕТЕ СОДА БИКАРБОНАТ В КИСЕЛО МЛЯКО.ДОБАВЕТЕ ЯЙЦЕ И БРАШНО ЗА ЛЕКО ГЪСТА КАША.НАРЕЖЕТЕ  ПАРЧЕТАТА КАШКАВАЛ И ТОПЕТЕ В СМЕСТА ЗА ПАНИРОВКА.ПЪРЖЕТЕ НА УМЕРЕНА ТЕМПЕРАТУРА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ.ПАНИРАНИЯ КАШКАВАЛ ВАДЕТЕ В/У КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/








Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...