понеделник, 7 септември 2015 г.

БЪРЗА И ВКУСНА ПИЦА С КОРИ ЗА БАНИЦА





ПРОДУКТИ ЗА 1 ПИЦА-28 СМ.

5 БР.КОРИ ЗА БАНИЦА

ЗА НАМАЗВАНЕ НА КОРИТЕ:

100 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
5 С.Л.ОЛИО

ОЩЕ:

2 С.Л.ЛЮТЕНИЦА /КЕТЧУП/
50 ГР.КАШКАВАЛ
3-4 БР.ПРЕСНИ ГЪБИ
КОЛБАС
ЦАРЕВИЦА
РИГАН /В МОЯ СЛУЧАЙ ЧУБРИЦА/
И ДР.

ПРИГОТВЯНЕ:

ВКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА НА 200 ГРАДУСА.
СМЕСЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО И ОЛИО.В КРЪГЛА ТАВА 28 СМ.НАМАЗАНА С ОЛИО,РЕДИМ КОРИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА /ЛЕКО НАМАЧКАНИ ЗА ДА СЕ СЪБЕРАТ В ТАВАТА/,КАТО ВСЯКА МАЖЕМ СЪС СМЕС ОТ ПРЯСНО МЛЯКО И ОЛИО.
ПОСЛЕДНАТА 5-ТА КОРА СЪЩО МАЖЕТЕ С ТАЗИ СМЕС И 2 С.Л.ЛЮТЕНИЦА.ПОРЪСВАТЕ С ЧУБРИЦА И НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ НА ЕДРО.ОТ КАШКАВАЛА СИ ОСТАВЕТЕ МАЛКО ЗА ПОРЪСВАНЕ НАЙ-ОТГОРЕ.НАРЕДЕТЕ И ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС КОЛБАС НАРЯЗАН НА ТЪНКО.ДОБАВЕТЕ ГЪБИ И ЦАРЕВИЦА.ОСТАТЪКА ОТ КАШКАВАЛА ПОРЪСЕТЕ В/У ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.ПЕЧЕТЕ В ЗАГРЯНАТА ФУРНА ДО ЗЛАТИСТО.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

















1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...