сряда, 9 септември 2015 г.

РЕВАНЕ






























ПРОДУКТИ:

3 ЯЙЦА
4 С.Л.ЗАХАР
200 МЛ.КИСЕЛО МЛЯКО
100 МЛ.ОЛИО
140 ГР.ГРИС
140 ГР.БРАШНО
1 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
КОРАТА НА ЕДИН ЛИМОН

ПРОДУКТИ ЗА СИРОП:

600 ГР.ЗАХАР /АЗ СЪМ НАМАЛИЛА ЗАХАРТА НА ПОЛОВИН,ЗАЩОТО МИ Е МНОГО СЛАДКО/
600 МЛ.ВОДА

ПРОДУКТИ ЗА КРЕМ:

500 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
2 ПУДИНГА ВАНИЛИЯ /ВСЕКИ 37 ГР./
4 С.Л.ЗАХАР

ПРИГОТВЯНЕ НА БЛАТА:

В СЪД РАЗБИЙТЕ ЯЙЦА И ЗАХАР.ДОБАВЕТЕ ПРОДУКТИТЕ В СЛЕДНИЯ РЕД:КИСЕЛО МЛЯКО,КОРАТА НА ЛИМОН,ОЛИО,ГРИС,БРАШНО СМЕСЕНО С БАКПУЛВЕР.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В СЪД 20-28 СМ.НАМАЗАН С МЕКО МАСЛО.ПЕЧЕТЕ НА 200 ГРАДУСА ОКОЛО 20 МИН.ГОТОВИЯ СЛАДКИШ ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.

ПРИГОТВЯНЕ НА СИРОПА:

СЛОЖЕТЕ НА КОТЛОНА ВОДА И ЗАХАР.ВАРЕТЕ ОКОЛО 10 МИН.СИРОПА НЕ ТРЯБВА ДА СТАВА ГЪСТ.СИПВАЙТЕ ОТ ГОРЕЩИЯ СИРОП ПО-МАЛКО В ХЛАДНИЯ СЛАДКИШ.ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.

ПРИГОТВЯНЕ НА КРЕМА:

СВАРЕТЕ ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН ПУДИНГ.ГОТОВИЯ КРЕМ ОЩЕ ТОПЪЛ СИПЕТЕ В/У СЛАДКИША,КОЙТО ВЕЧЕ Е ПОЕЛ ЦЯЛАТА КОЛИЧЕСТВО СИРОП.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/












Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...