вторник, 6 октомври 2015 г.

КУС КУС





ПРОДУКТИ:

85 ГР.КУС КУС
400 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
200 МЛ.ПОДСЛАДЕНА СЛАДКАРСКА СМЕТАНА
1 ПУДИНГ С ВКУС СМЕТАНА
3 С.Л.ЗАХАР
1 С.Л.МАСЛО /КОЛКОТО ЗАГРЕБЕТЕ/

ПРОДУКТИ ЗА ПОРТОКАЛОВО ЖЕЛЕ:

250 ГР.ПРЯСНО ИЗЦЕДЕН ПОРТОКАЛОВ СОК /ОКОЛО 3 ПОРТОКАЛА/
1 С.Л.ПУДРА ЗАХАР
1 С.Л.НИШЕСТЕ

ИЛИ:

СИТНО НАРЯЗАНИ ОРЕХИ
СИТНО НАРЯЗАНИ ЛЕШНИЦИ
СТАФИДИ
МЕД

ПРИГОТВЯНЕ:

СВАРЕТЕ 85 ГР.КУС КУС ПО ОПИСАНИЕ НА ОПАКОВКАТА.ИЗЦЕДЕТЕ ГО.
СМЕСЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО И СМЕТАНА.В 200 МЛ.ОТ СМЕСТА ДОБАВЕТЕ ПУДИНГ,ЗАХАР.СЛЕД КАТО ЗАВРИ ОСТАНАЛАТА СМЕС СИПЕТЕ РАЗТВОРЕНИЯ ПУДИНГ.ДОБАВЕТЕ КУС КУС И МАСЛО.ВАРЕТЕ ДО СГЪСТЯВАНЕ.ОТСТРАНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И СИПЕТЕ В ИЗБРАНИ ОТ ВАШ ЧАШИ ИЛИ КУПИЧКИ.
ИЗЦЕДЕТЕ 250 МЛ.ПОРТОКАЛОВ СОК.В НЕГО ДОБАВЕТЕ ЗАХАР И НИШЕСТЕ.ВАРЕТЕ НА КОТЛОНА ДО ЗАВИРАНЕ.СИПЕТЕ ОТ ПОРТОКАЛОВОТО ЖЕЛЕ В/У КУС КУСА,ИЛИ ПРОСТО ПОРЪСЕТЕ С НАРЯЗАНИ ЯДКИ И МЕД.

ЧУДЕСЕН ДЕСЕРТ ЗА 15 МИН.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
















Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...