вторник, 17 ноември 2015 г.

ШНИЦЕЛИ С КАЙМА




ПРОДУКТИ:

250 ГР.КАЙМА
1 ГОЛЯМА ГЛАВА ЛУК
130 ГР.БРАШНО
100 МЛ.БИРА
2 ЯЙЦА
СОЛ НА ВКУС
ЧЕР ПИПЕР
ЧУБРИЦА
И ДР.ПОДПРАВКИ ПО ВАШ ИЗБОР

ПРИГОТВЯНЕ:

В КАЙМАТА ДОБАВЕТЕ НАСТЪРГАН ЛУК,БРАШНО,БИРА,ЯЙЦА,СОЛ,ПОДПРАВКИ ПО ВАШ ИЗБОР.РАЗБЪРКАЙТЕ С МИКСЕР ИЛИ НА РЪКА.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС ОСТАВЕТЕ ЗА 15 МИН.ЗАГРЕЙТЕ ОЛИО В ТИГАН НА СРЕДНА ТЕМПЕРАТУРА.С МАЛЪК ЧЕРПАК ИЛИ ЛЪЖИЦА ВЗИМАТЕ ОТ СМЕСТА И ПУСКАТЕ В ОЛИОТО.ПЪРЖЕТЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ДО ГОТОВНОСТ.ГОТОВИТЕ ШНИЦЕЛИ ВАДЕТЕ НА КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.
СЕРВИРАЙТЕ СЪС САЛАТА,ЗАДУШЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ,ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ,КАРТОФИ СОТЕ И ДР.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/














ИЗВОР
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176633.0;topicrefid=20

3 коментара:

  1. Страхотна рецепта , бих искала да попитам , може ли да се приготвят шницелите изпечени във фурна.

    ОтговорИзтриване
  2. Mila vanq bili ki kazala za 1,5 kg kaima kolko qica bira i braahno da sloja poneje imame praznik ytre i mi dopadna mn receptata blagodarq predcaritelno

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 12 яйца и 780 гр.брашно за 1,5 кг.кайма,но имайте впредвид,че излизат от горе спомената доза около 8 шницела,като на снимката.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...