събота, 14 ноември 2015 г.

БИСКВИТЕНА ТОРТА С КИСЕЛО МЛЯКО




ПРОДУКТИ:

2 ПАКЕТЧЕТА БИСКВИТИ ПЕТИТ
1 КГ.КИСЕЛО МЛЯКО
250 ГР.ЗАХАР
200 ГР.БРАШНО
4 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР
125 ГР.МЕКО МАСЛО

ПРИГОТВЯНЕ:

РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР КИСЕЛО МЛЯКО,ЗАХАР,ВАНИЛОВА ЗАХАР,И БРАШНО.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СЛОЖЕТЕ НА БАВЕН ОГЪН САМО ДО ЗАВИРАНЕ.НЕПРЕКЪСНАТО БЪРКАЙТЕ ДА НЕ ЗАГОРИ.ПОЛУЧЕНИЯ КРЕМ ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.КЪМ НЕГО ДОБАВЕТЕ МЕКО МАСЛО И РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПУХКАВ КРЕМ.В СЪД РЕДИТЕ РЕД БИСКВИТИ,РЕД КРЕМ.ОСТАВЕТЕ ТОРТАТ В ХЛАДИЛНИК ДА СЕ СТЕГНЕ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/









ИЗВОР БГ-МАМА

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...