вторник, 15 декември 2015 г.

СОЛЕНА ТОРТА "РУСКА САЛАТА"



 СОЛЕНА ТОРТА ЗА ПОВОД И БЕЗ ПОВОД!

ПРОДУКТИ:

КАРТОФИ /СВАРЕНИ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН/
ШПЕКОВ САЛАМ ИЛИ ДРУГ КОЛБАС
КИСЕЛИ МОРКОВИ
КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ
ЦАРЕВИЦА
ГРАХ
СОЛ
ЧЕР ПИПЕР
МАЙОНЕЗА

ЗА ПОДЛОЖКА НА ТОРТАТА:

150 ГР.СОЛЕНИ БИСКВИТИ /КРЕКЕРИ,СОЛЕТИ И ДР./
100 ГР.МАСЛО

ЗА НАМАЗВАНЕ НА ТОРТАТА ОТ ВЪН:

100 ГР.МАЙОНЕЗА+1 С.Л.КЕТЧУП

ЗА ДЕКОРАЦИЯ:

ВАРЕНИ ЯЙЦА СВАРЕНИ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН/
ЧУШКИ
МАСЛИНИ
МАГДАНОЗ
И ДР.

ЯЙЦАТА ЗА ДЕКОРАЦИЯ И КАРТОФИТЕ ЗА САЛАТАТА СЕ СВАРЯВАТ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН.
НАПРАВЕТЕ РУСКАТА САЛАТА ПО СТАНАДАРТНИЯ НАЧИН.
ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ НАРЯЗВАТ НА СИТНО.ДОБАВЯ СОЛ,ЧЕР ПИПЕР,МАЙОНЕЗА И СЕ ОБЪРКВА.
НАТРОШЕТЕ СОЛЕНИ БИСКВИТИ НА СИТНО И ДОБАВЕТЕ МЕКО МАСЛО.СЪЕДИНЕТЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕДНОРОДНА СЕМЕС.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА С ПАДАЩИ СТЕНИ И Я РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ПО ДЪНОТО КАТО ПРИТИСКАТЕ С ДЛАН.ОТ ГОРЕ СИПЕТЕ РУСКАТА САЛАТА,КАТО ХУБАВО Я ПРИТИСКАТЕ И НЕЯ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПАДА ПРИ РЯЗАНЕТО НА ГОТОВАТА ТОРТА.
ОСТАВЕТЕ ПОНЕ 3-4 ЧАСА В ХЛАДИЛНИК ПОКРИТА СЪС СТРЕЧ ФОЛИО,ИЛИ НА-ДОБРЕ ПРЕЗ НОЩА.НА ДРУГИЯ ДЕН МАХНЕТЕ РИНГА НА ТОРТАТА И Я НАМАЖЕТЕ СЪС СМЕС ОТ МАЙОНЕЗА И КЕТЧУП.ДЕКОРИРАЙТЕ ПО ВАШ ВКУС.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

















2 коментара:

  1. Мило момиче,
    когато гюедам твоите творения от възхищение не мога дс коментирам,защото не намирам
    най големите думи.
    Желая здраве на теб и семейството ти.
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...