понеделник, 11 януари 2016 г.

ЛЕСНА ТОРТА С ГОФРЕТИ





ПРОДУКТИ ЗА КРЕМА:

1 Л.ПРЯСНО МЛЯКО
4 ПАКЕТЧЕТА ПУДИНГ ВАНИЛИЯ /ВСЯКО 37 ГР./
6 С.Л.ЗАХАР
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР
250 ГР.ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА
125 ГР.МЕКО МАСЛО

ОЩЕ:
350 ГР.ГОФРЕТИ
200 ГР.МАРМАЛАД ИЛИ КОНФИТЮР ОТ ЯГОДИ

СМЛЕНИ БИСКВИТИ ЗА ПОСИПВАНЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

СЛОЖЕТЕ 700 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО НА КОТЛОНА.В ОСТАНАЛИТЕ 300 МЛ.МЛЯКО РАЗТВОРЕТЕ ПУДИНГА,ВАНИЛОВА ЗАХАР И ЗАХАР.СЛЕД ЗАВИРАНЕ НА МЛЯКОТО СИПЕТЕ РАЗТВОРЕНИЯ ПУДИНГ.ВАРЕТЕ САМО ДО ЗАВИРАНЕ!МАХНЕТЕ КРЕМА ОТ КОТЛОНА И ДОБАВЕТЕ ВЕДНАГА ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА.РАЗБЪРКАЙТЕ С БЪРКАЛКА.ОСТАВЕТЕ КРЕМА ДА ИЗСТИВА /НЕКА ДА ОСТАНЕ ЛЕКО ТОПЪЛ/.В КРЕМ ДОБАВЕТЕ РАЗБИТО МЕКО МАСЛО.РАЗБЪРКАЙТЕ С МИКСЕР ДО ОБРАЗУВАНЕ НА ПУХКАВ КРЕМ.
АКО МАРМАЛАДА ВИ Е ГЪСТ,СЛОЖЕТЕ ГО НА КОТЛОНА С 2-3 С.Л.ВОДА ЗА 2-3 МИН.
ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА 18-27 СМ.РЕДИТЕ,ЕДИН РЕД С ГОФРЕТИ.НАМАЖЕТЕ ГОФРЕТИТЕ С РАЗТОПЕН МАРМАЛАД /ХУБАВО ДА ВЛЕЗЕ МАРМАЛАД В ДУПЧИЦИТЕ НА ГОФРЕТИТЕ/.СИПЕТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ КРЕМА,И ОТ НОВО РЕД ГОФРЕТИ,МАРМАЛАД И ЗАВЪРШВАТЕ С ОСТАНАЛИЯ КРЕМ.ПОСИПЕТЕ ТОРТАТА СЪС СМЛЕНИ БИСКВИТИ И ОСТАВЕТЕ ЗА 2 ЧАСА В ХЛАДИЛНИК.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/



























АВТОРСКА РЕЦЕПТА

2 коментара:

  1. Пудинга трябва ли да е сгъстен преди да му добавим сметаната

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...