четвъртък, 28 януари 2016 г.

ЗАПЕЧЕНИ ПИЦА-МАКАРОНИ





ПРОДУКТИ:

300 ГР.МАКАРОНИ

300 ГР.МАРИНОВАНИ ГЪБИ ИЛИ ПРЕСНИ /ЛЕКО СЕ ЗАПЪРЖВАТ ПРЕСНИТЕ/
100 ГР.ЦАРЕВИЦА ОТ КОНСЕРВА
100 ГР.КОЛБАС
100 ГР.ПУШЕНО МЕСО НАРЯЗАНО НА КУБЧЕТА
КЕТЧУП
РИГАН
КАШКАВАЛ
3 ЯЙЦА
250 ГР.КИСЕЛО МЛЯКО ИЛИ СМЕТАНА ЗА ГОТВЕНЕ
СОЛ

ПРИГОТВЯНЕ:

СВАРЕТЕ МАКАРОНИ ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН.СВАРЕНИ СЕ ИЗМИВАТ С ХЛАДНА ВОДА И СЕ ИЗЦЕЖДАТ ХУБАВО.
НАРЕЖЕ ЕДНА ШЕПА КАШКАВАЛ НА СИТНИ ПАРЧЕТА.
НАСТЪРЖЕТЕ КОЛБАС НА ЕДРОТО НА РЕНДЕТО.
НАРЕЖЕТЕ ПУШЕНО МЕСО НА СИТНИ ПАРЧЕТА.
В СЪД ДОБАВЕТЕ МАКАРОНИ,ГЪБИ,ЦАРЕВИЦА,КАШКАВАЛ НА СИТНО,НАСТЪРГАН КОЛБАС,НА СИТНО НАРЯЗАНО ПУШЕНО МЕСО,СОЛ ИЛИ ВЕГЕТА И 6-7 С.Л.КЕТЧУП.РАЗБЪРКАЙТЕ.
СИПЕТЕ ГИ В СЪД ЗА ПЕЧЕНЕ НАМАЗАНА ОБИЛНО С МЕКО МАСЛО.ОТНОВО НАМАЖЕТЕ С МАЛКО КЕТЧУП И НАСТЪРЖЕТЕ КАШКАВАЛ.ЗАЛЕЙТЕ СЪС СМЕС ОТ РАЗБИТИ ЯЙЦА,КИСЕЛО МЛЯКО И МАЛКО СОЛ.РАВНОМЕРНО РАСПРЕДЕЛЕТЕ СМЕСТА И В/У НЕЯ НАСТЪРЖЕТЕ ОЩЕ МАЛКО КАШКАВАЛ.ПЕЧЕТЕ НА 200 ГРАДУСА ЗА ОКОЛО 20 МИН.ПО ЖЕЛАНИЕ ПРЕДИ ПЕЧЕНЕ НАРЪСЕТЕ С РИГАН.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА

https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com
























Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...