събота, 13 август 2016 г.

Хрупкави сусамени бисквити





Продукти:

60 гр. меко масло
100 гр. захар
1 яйце
1 пакетче ванилова захар
70 гр. брашно+ 1/2 ч.л. бакпулвер+ щипка сол
160 гр. сусам

Включете фурната на 180 градуса.
Сложете в сух тиган на котлона сусам. Разбъркайте от време на време, за да се запече равномерно сусама от всички страни.
Докато печете сусама, разбийте меко масло със захар и ванилова захар. Добавете яйце и смесено брашно с бакпулвер и сол. Към получената смес добавете горещият сусам и разбъркайте.
От получената смес взимате с лъжица и сипвате в тава с хартия, на разстояние една от друга. Печете в загряна фурна до златисто, около 8-10 мин.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
















извор-http://receptculinar.ru/blog/43308769498/SAMOE-VKUSNOE-KUNZHUTNOE-PECHENE,-KOTOROE-YA-PROBOVALA!?utm_campaign=transit&utm_source=main&utm_medium=page_3&domain=mirtesen.ru&paid=1&pad=1

2 коментара:

  1. Чудесни бисквитки, Ваня! Вчера попаднах на рецептата и не й устоях... Излязоха ми 25 бр. И нещо от мен - половината на всяка бисквитка потопих в разтопен с малко краве масло 1 брой черен шоколад. Прекрасна рецепта, за която ти благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз благодаря, чудесна идея за шоколада. Поздрав.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...