неделя, 9 октомври 2016 г.

Банички с течен шоколад





Продукти за намазване на корите:

500 гр. кори за баница

4 яйца
200 гр. захар
200 гр. кисело мляко
200 гр. брашно
60 мл. олио
1 пакетче бакпулвер
1 пакетче ванилова захар

Още:

30 мл. вода+30 мл. олио

течен шоколад

малко масло

Приготвяне:

Разбийте с миксер яйца,олио, кисело мляко, захар и ванилова захар. Към получената смес добавете смесено брашно с бакпулвер.

Включете фурната на 200 градуса.
Взимате една кора и я намазвате с 2 с.л. от сместа. Върху нея слагате втора кора и нея намазвате. Разрязвате я на две, по широката част. В началото на двете получени части от едната страна, слагате по една пълна ч.л. течен шоколад. Прегъвате всяка част на още две и намазвате отново със смес. Започвате да навивате на триъгълник до края. Редите баничките в тава с хартия. След като навиете всички банички ги намажете със смесена вода с олио. Печете в загряна фурна до златисто. Върху готовите банички сложете по-едно малко парченце масло.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/























Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...