неделя, 5 март 2017 г.

Kinder PARADISO






Продукти:

100 гр. меко масло
90 гр. захар
3 яйца
50 гр. брашно
70 гр. картофено нишесте
1 пакетче ванилова захар
1 пакетче бакпулвер

За крема:

250 мл.подсладена сметана
4 с.л. мед

1 пакетче желатин /9 гр./ + 6 с.л. студена вода
3 с.л. прясно мляко

Още:

пудра захар за поръсване

Приготвяне:

Включете фурната на 170 градуса с вентилатор.
Разбийте меко масло със захар. Добавете едно по едно яйцата. След всяко добавяне разбивайте с миксер. Към получената смес добавете смесено брашно с нишесте, бакпулвер и ванилова захар. Получената смес сипете в тава 25-40 см. на дъното с хартия. Изравнете равномерно и печете 12-15 мин., в загряна фурна. Охладете блата без да вадите от тавата.
През това време направете крема:
Разтворете пакетче желатин с 6 с.л. студена вода. Оставете настрани.
Разбийте сметана и към нея добавете 4 с.л. мед. Разбъркайте с миксер.
Загрейте до завиране 3 с.л. прясно мляко и го добавете към желатина. Разбъркайте да се разтопи. Получената смес добавете към сметана и отново разбъркайте с миксер.
Извадете блата заедно с хартията и го разрежете на две еднакви части, по дължина. Едната част сложете върху дъска или поднос. Сипете цялото количество крем, размажете равномерно и похлупете с втората част от блата. Оставете няколко маса в хладилник.
Охладеният десерт извадете от хладилника и поръсете обилно с пудра захар.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
























 Извор http://gotovim-doma.ru/forum/viewtopic.php?f=146&t=16480

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...