ЛИНЦЕРОВ СЛАДКИШ



ПРОДУКТИ:

120 ГР.ПУДРА ЗАХАР
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР
КОРАТА НА ЕДИН ЛИМОН
ЩИПКА СОЛ
240 ГР.МАСЛО/НА СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА/
1 ЯЙЦЕ

340 ГР.БРАШНО
240 ГР.СМЛЕНИ ОРЕХИ/ЛЕШНИЦИ,БАДЕМИ/
1 Ч.Л.БАКПУЛВЕР

ОЩЕ:

240 ГР.ГЪСТ МАРМАЛАД

ФИЛИРАНИ БАДЕМИ
ПУДРА ЗАХАР ЗА ПОСИПВАНЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

В СЪД СМЕСЕТЕ ПУДРА ЗАХАР,ВАНИЛОВА ЗАХАР,КОРАТА НА ЛИМОН,ЩИПКА СОЛ,МАСЛО НАРЯЗАНО НА КУБЧЕТА И ЯЙЦЕ.РАЗБЪРКАЙТЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕДНОРОДНА СМЕС.ДОБАВЕТЕ И ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕСЕНО БРАШНО С ОРЕХИ И БАКПУЛВЕР./ако лепи тестото добавете още малко брашно/
ПОЛУЧЕНОТО ТЕСТО ЗАВИЙТЕ В СТРЕЧ ФОЛИО,И ГО ОСТАВЕТЕ ЗА ЕДИН ЧАС В ХЛАДИЛНИК.
ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА/26СМ./БЕЗ ДА Я МАЖЕТЕ С НИЩО.СЛОЖЕТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕСТОТО И ГО РАЗСТЕЛЕТЕ ПО ЦЯЛОТО ДЪНО.
ОТ ОСТАНАЛОТО ТЕСТО НАПРАВЕТЕ  ФИТИЛИ ДЕБЕЛИ 1СМ.
НЯКОЛКО ОТ ТЯХ СЛОЖЕТЕ ОКОЛО СТЕНИТЕ НА ФОРМАТА.В СРЕДАТА СИПЕТЕ МАРМАЛАДА И ГО РАЗМАЖЕТЕ.
В/У МАРМАЛАДА НАРЕДЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ФИТИЛИ КАТО РЕШЕТКА.
ПОСИПЕТЕ ПО КРАИЩАТА С ФИЛИРАНИ БАДЕМИ.
ПЕЧЕМ СЛАДКИША НА 160 ГРАДУСА ОКОЛО 50 МИН.


ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1544076469165804/?notif_t=group_activity























.

1 коментар:

Важно! Нов блог!

Нов линк към блога на Ваня Джорджевич

Блогът на Ваня Джорджевич -  svanya.blogspot.com "В моята кухня с мен Ваня Джорджевич"  svanya.blogspot.com e преместен на сл...