ШОКОЛАДОВО ЧУДО





ПРОДУКТИ:

300 ГР.ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
4 С.Л.ПРЯСНО МЛЯКО
200 ГР.МАСЛО
5 ЯЙЦА
180 ГР.ЗАХАР
5 С.Л.БРАШНО /120 ГР./

ОЩЕ:

200 ГР.МЛЕЧЕН ШОКОЛАД ЗА ГЛАЗУРА

ПРИГОТВЯНЕ:

РАЗТОПЕТЕ ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ НА ВОДНА БАНЯ.МАХНЕТЕ ГО ОТ КОТЛОНА И ДОБАВЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО,И НА СИТНО НАРЯЗАНО МАСЛО ЗА ПО-БЪРЗО РАЗТОПЯВАНЕ.КЪМ ПОЛУЧЕНАТА СМЕС ДОБАВЕТЕ ЖЪЛТЪЦИТЕ И БРАШНОТО.РАЗБЪРКАЙТЕ.ПОСТЕПЕННО ДОБАВЕТЕ РАЗБИТИТЕ НА СНЯГ БЕЛТЪЦИ СЪС ЗАХАР.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В НАМАЗАНА С ОЛИО И ПОСИПАНА С БРАШНО ФОРМА ЗА ТОРТА 24 СМ.ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА 35 МИН.
ОСТАВЕТЕ СЛАДКИША ЛЕКО ДА ИЗСТИНЕ И ГО ОБЪРНЕТЕ НА ПРОТИВОПОЛОЖНАТА СТРАНА НА КОЯТО СЕ Е ПЕКЪЛ,ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА РАВЕН.РАЗТОПЕТЕ МЛЕЧЕН ШОКОЛАД И ЗАЛЕЙТЕ СЛАДКИША.МОЖЕ ДА СЕ ХАПВА И ТОПЪЛ.ЧУДЕСЕН Е.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1600442453529205/?notif_t=group_comment















1 коментар:

  1. bravo Vanya, izumena sam ot publikuvanoto , imeto mi e Xenia, rodena v Plovdiv , jiveya v Katerini , 69 km iyjno ot Solun ,

    ОтговорИзтриване

Важно! Нов блог!

Нов линк към блога на Ваня Джорджевич

Блогът на Ваня Джорджевич -  svanya.blogspot.com "В моята кухня с мен Ваня Джорджевич"  svanya.blogspot.com e преместен на сл...