понеделник, 27 февруари 2017 г.

Бисквитена торта " Щастливеца "






Продукти:

400 гр. бисквити " Закуска "

750 гр. маскарпоне
400 гр. течен шоколад /бял!/

300 мл. прясно мляко
75 мл. Пина Колада / Бейлис/

За декорация:

какао
орехи
мед

Приготвяне:

Разбийте маскарпоне с течен шоколад.
В съд редете ред бисквити, топени за секунда, в смес от топло прясно мляко с Пина Колада. Намажете с крем и по същият начин, повторете още два реда с бисквити и три с крем. Оставете няколко часа в хладилник. Сервирайте с лъжица за сладолед.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/













3 коментара:

  1. С какво можре да се замени пинаколадата(бейлиса)?

    ОтговорИзтриване
  2. А къде може да се купи бял течен шоколад?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. http://nucrema.bg/bg/nucrema-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8

      Изтриване

Сладкиш " Муцика "